torsdag 15 april 2010

Nu är den min, i vitaste vitt

God morgon. Den här dagen började helt underbart. Blev väckt av min älskling med en stor frukost på sängen med äggröra, lax, gott bröd och kaffe, jättegott. Först fick jag en stor, härlig bukett med 20 vita rosor, som doftade sommar. När sen presenten kom fram satt jag nästan kaffet i halsen. Han är inte klok min blivande make tänkte jag. En vit Kitchen aid gav han mig i 25-års present. Jag vet inte hur länge jag har velat ha en, och hur mycket jag har tjatat om att vi borde investera i en sådan. Och så går han och köper en till mig, han är för underbar mitt hjärta. Älskar dig.Nu ska här bakas!

Kram Camilla

9 kommentarer:

 1. Hej min kära vän, grattis på din födelsedag:) Vilken blivande make du har. Så kul för dig att få det du så länge velat ha.

  Har nåt till dig på bloggen.

  Önskar dig en härlig dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Ja må hon leva, ja må hon leva...

  STORT grattis på 25- årsdagen!!!
  Vilken fin & bra present du har fått.
  Ha en bra födelsedag!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Camilla! Grattis på din 25års dag! Wow vilken man du har vid din sida! Var hittar man sånna?;)Kan bara grattulera att du fått tag på en, har fått för mig att de är sällsynta!!! Många grattis kramar till dig /Camilla

  SvaraRadera
 4. Grattis på din 25 årsdag .Vilken blivande Älskling du har.Du som ar velat ha den så länge.Önskar dej en fin dag gulliga du.Som du kommer minnas i ditt ♥ för alltid.Ha det bäst Bamsekramar Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Hej, Camilla!

  Grattis på födelsedagen! Vilken underbar blivande man du har. Ingen dålig present grattis till den.

  Har följt din blogg ett tag! Du bjuder på både inspiration och fina bilder.

  Önskar dig en riktigt fin födelsedag!

  Mvh Renate

  SvaraRadera
 6. Grattis på Din dag! Vilken underbar present av en underbar blivande man;).

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 7. Grattis på 25-årsdagen! Härligt uppvaktande av din älskling! Urfin present! O faktiskt får han ju glädje av den också:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 8. GRATTIS söta du på din födelsedag!!! Den karln är ett dyrgrip, som LYSSNAR och som lägger på minnet, vad du har välat ha! Och pang, smäller till!!!

  Ha en underbar kommande week end!

  Kraaaaam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 9. Åååååh vilken överraskning han bjöd på! Tänka sig va dom ibland verkligen kan pricka rätt, inte bara i hjärtats djup av kärlek, utan för att "han känner just mig!"
  Nu blir det till att fixa ordning något riktigt gott åt er två va? ;)

  Ett stoooort GRATTIS TILL DIG på födelsedagen!

  Kram!

  SvaraRadera