tisdag 2 mars 2010

Vita ting och vårkänslor

Hej på er i vårsolen! Åhh, kan det vara så att våren faktiskt är på väg nu. Idag när jag var på väg till ett möte, sken solen starkt, fåglarna kvittrade, isen och snön smälte och det var så där skönt ute. Hoppas det vänder nu. Igår tog jag fram pensel och färg och satte igång och målade mitt lilla växthus och den lilla träkorgen som jag köpte i blomsterbutiken förra veckan. Blev precis så som jag tänkte mig när jag köpte det. Konstigt hur vit färg kan ändra utseéndet på något så drastiskt, älskar verkligen vitt och man blir så lugn och rofylld av att omge sig med ljusa färger.

Några minuter efter att jag kom hem med de här påskliljorna slog några ut, och nu står alla i full blom och doftar helt underbart.



Narcissen sträcker sig mot ljuset och kommer snart slå ut, se så söt liten knopp som längtar efter att få slå ut. Snacka om vårstämning.



Lådan fylldes med diverse dekorativa ting. Ljus är alltid vackert, oavsett årstid. Lite vitlök (vitt som jag gillar), gamla bestick jag fått av mamma och lite spets gör sig bra tillsammans. Förvaringslådor är något som jag verkligen älskar, som ni säkert har märkt, kan inte låta bli att köpa om jag hittar en för ett bra pris. Man kan ändra om och göra så mycket fint med dem.



Nu i skrivande stund hör jag och ser jag hur stora snöhögar och istappar forsar ner från taket utanför köksfönster, underbart. Dock livsfarligt när man är ute på gatorna, så var rädda om er och se upp för ras!!!

Ha en fin vårdag nu vänner!

Kram Camilla

8 kommentarer:

  1. Vad fint det var med dina påskliljor! Så vackra bilder, blev på väldigt gott humör! Tänk vilka härliga tider som väntar oss!

    Kram Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  2. hei
    åå ja nå er våren på vei,herlig.
    nydelig det ble med hvitt,tror jeg må ha et jeg å,på mester grønn?
    ha en nydelig dag vennen.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Vad snyggt det blev med dina påskliljor ♥ Härliga bilder du visar idag .Jag blir alltid glad att titta in till dej.ha en skön kväll gulliga du varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Du skrev och visade så fin bild på saffrans skorpor för ett litet tag sedan och ända sedan dess har jag varit sugen på att testa att baka dem. Sagt och gjort, igår kväll blev det av och jag var full av förväntan! Passade på att tjuvsmaka lite när jag delade dem för torkning - blev djupt besviken då jag upptäckte att jag glömt sockret i dem!

    Smakar inte så värst mycket, men blev ju betydligt nyttigare... Får göra ett nytt försök till helgen igen och då med socker i smeten!

    SvaraRadera
  5. Den blev ju super fin. Nu kliar det i mina loppis tentakler *ler*
    Finns det något roligare en att förvandla sina fula loppis fynd till att bli något så vitt och fint....
    Godkväll
    Camilla

    SvaraRadera
  6. Åh så vackra bilder, verkligen vårkänslor! Jag antar att du bor lite längre söderut än jag, här är -10 idag brrr. Så inget takdropp här inte :-(. Men nåån gång så ;-). Det är ju tur att man kan göra vår inne. Kram, Anette

    SvaraRadera
  7. Detkan ju bara INTE vara SANT, att de är ett och samma föremål?!? Jag håller just på att måla en byrå vit, så nu måste jag nog måla lite svart hit och dit för att få det så där shabby!!!!

    Häräligt, häärligt!

    Storklem till dig!!!

    SvaraRadera
  8. Vitlöksflätor är sa vackert... och så dekorativt och gott!!! :)

    Vackert med liljorna i fönstret... vilken solkick jag fick här hos dig! Nu fixk jag kraft att fortsätta dagens bestyr... vi har sportlovs mysdag jag och linnea. Nu ska vi iväg på lite shopping!

    Kram från Jenny

    SvaraRadera