onsdag 17 februari 2010

Är i pysseltagen

Hej på Er.
Igår målade jag mina stora träspolar, som innan var mörkt träfärgade och inte alls så roliga, och plötsligt passar de bättre in hemma, tänk vad lite vit färg gör. Dessutom målade jag ett gammalt påskägg i samma vita färg, och dekorerade med ett fina band och en tygblomma. Har ju som sagt en beställning från Panduro som snart kommer, så jag skulle egentligen väntat tills det kom, men kunde inte hejda mig. Ska göra massa påskpynt i år, mysigt.



När jag var liten hade vi alltid väldigt påskpyntat och fint hemma. Men sen när jag flyttade hemifrån så försvann det där, kanske kommer fram en liten kyckling eller så men inte mer. Det ska det bli ändring på. Vill ju föra alla fina traditioner vidare till våra egna barn sedan, så man får ju börja redan nu.


Hoppas att ni alla mår bra och har en skön Onsdagsmorgon. Här i Oslo försvann våren lika snabbt som den kom. Snön faller, stora flingor lägger sig på de nytvättade gatorna, och allt börjar se likadant ut igen, som det gjorde förra veckan, innan gatorna rensades från snö, uteserveringarna vaknade till liv och solens strålar smälte all snö. Men det är väl inte mer än rätt. Det är ju fortfarande vinter, så man får lugna sig lite med denna enorma vårlängtan.

Kramar Camilla.

8 kommentarer:

  1. Trådrullarna vart jättesöta. Tror minsann att mina kommer få lite vit färg på sig med *Ler* Dom ser lite tråkiga ut när dom är bruna.

    Jag har oxo beställt från Panduro till påsk. Och jag letade rätt på en massa gamla ägg som jag hade liggandes uppe på vinden, dom ska pimpas är det tänk.

    Ha en go dag
    Kram Cattis

    SvaraRadera
  2. Kjempefine spoler med den slitte hvite looken! Påskepynt er jo også så koselig... gleder meg til å begynne med det jeg også! :)

    SvaraRadera
  3. Vilket fint ägg du har gjort .Jag brukar inte fira påsk så mer än med ägg.Får jag fråga var du hittat dina kannor som du har tulpaner och rosor i?Letar och letar men hittar ingen-Likaså din lilla vita almanacka i träd gillar jag men jag letar och letar men hittar ingen.Tråkigt att det snöar igen.Vill att det ska bli vår nu.Ha en fin onsdag vännen Varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Vad fina dom blev med lite färg:) Jag skall nog måla mina rullar också.

    kramar
    Camilla -vilket fint namn :)

    SvaraRadera
  5. Jättefina spolar! Lite färg kan verkligen göra underverk.
    Jag brukar inte heller komma mig för att pynta särskilt mycket till påsk, men kanske man skulle ändra på det i år? För visst är det mysigt med pynt!
    Här håller våren sig fortfarande långt borta. snön ligger djup och det är -13 idag. Det kommer nog att ta en halv evighet för all snön att smälta bort! Nästan så man undrar om det alls ska bli någon vår i år, men den kommer nog tids nog även till oss - hoppas jag!
    Ha det så bra i snöfallet! :)

    SvaraRadera
  6. Hej vännen.

    Vad fina dina rullar blev:). Min är ännu inte målad men nu när jag ser hur fina dina blev så måste jag bara ta tag i det NU.

    Ha en trevlig onsdag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  7. hei Camilla
    nydelig trådsneller du har malt,de ble kjempe fine,
    å nydelig egg du har pyntet å,du inspirerer masse vennen,
    du er så flink.
    ønsker deg en fin vinter dag,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  8. Håller med Sylvia!
    Dig kan man alltid söka inspiration hos!!!

    Ha en riktigt skön dag, Camilla!
    kraaam...Pia

    SvaraRadera