torsdag 14 januari 2010

Målarstuga!

Hej på er. Idag har jag haft en liten målarstuga här hemma. Hade en del ting som skulle målas, och eftersom jag köpte färg i går, tänkte jag passa på idag när jag hade lite tid över. Den lilla hyllan är klar, men ska sätta din knoppar och handdtag från Lisbeth Dahl, men det ska jag göra i morgon, så då visar jag hyllan i morgon. Men Krittavlan och den lilla trälådan är helt klara. Märker direkt att jag verkligen föredrar allt i vitt, tyckte lådan var fin innan i sin mörka bruna färg, men känns inte helt rätt hemma hos mig bara, så jag är helnöjd.

Före:

Efter:


Igår bokade vi vår bröllopsresa och en del av de sista sakerna inför bröllopet. Det är en helt enormt underbar känsla man går med i magen nu innan den stora dagen kommer, nästan så man får nypa sig lite i armen för att förstå vad som händer. Om ni e nyfikna på vart resan går på vår "honeymoon" kan jag säga att det nog blir nog en hel del hula hula dans:).

Ha en underbar kväll mina fina bloggvänner, och min kära familj som läser bloggen. Stor kram Camilla.

10 kommentarer:

  1. Camilla.., vilken förvandling!!!
    Nu blir jag allt nyfiken på hyllan med dom nya knopparna...:)
    Gillade verkligen Bon Appetit tavlan, så läckert!!

    Hula hula säger du.., spännande attans!
    Det närmar sig Camilla, den stora dagen:)
    Ha en underbar kväll....
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  2. hei igjen,
    såå herlige bilder,å dine ting ble sååå nydelige.
    du er flink.
    har ennu ikke fått med meg når dato det blir bryllup
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blev.Tänk vad vit färg gör!!!!Gillade verkligen Bon Appetit tavla bara så läcker.Ursäkta jag frågar igen var det bara att hänga upp lådorna som du visade igår?Kostade?.Vad mysigt Honeymoon och dansa hula hula hela natten lång som FRU .Oj vad härligt ha en skön kväll Varmkram Rita

    SvaraRadera
  4. Det blev ju läckert! Jag har också gjort en griffeltavla och med samma text! Den står på köksbänken tillsammans med kryddväxter och en gammal kockumsköksvåg och lite annat smått o gott.
    Det låter spännande med er resa!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  5. Jag håller med, dom kom mer till sin rätt i vitt i ditt vita vackra hem!
    Mysigt med bröllopsplanering o fjärilar i magen!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Såå mysigt det låter med dina bröllopstankar och all planering! Hoppas det blir en oförglömlig underbar dag för er båda!!! Sååå fint du har målat, så duktig du är på att shabba till det vitmålade. Du gör så fint, det syns att du har hittat en stil somm passar dig! Jag var som du i början o ville bara ha vitt, vitt, vitt och det gillar jag fortfarande men nu är jag lite mer inne på den franska lantstilen, lite kontraster till allt det vita, lite ruffigt i trä och svart. Men vitt är ju underbart!!
    Kramar Maria

    SvaraRadera
  7. Ooh! Det är såå roligt att se på "före och efter" bilder! Var har du skaffat dig de där dyrgripen? Ursnygga, speciellt efter att du målat dem. Skall bli spännade att se den lilla hyllan!

    Go kväll på dig!
    Pia

    SvaraRadera
  8. Hei!
    Så fine alle tingene ble i hvitt! :) Takk og pris for hvit maling! :)
    Ha en fin kveld!

    SvaraRadera
  9. Haha, dej o Rille skulle jag vilja se dansande med varsin bastakjol=) hihi. fina grejjer. älskar dej. puss o kram lillasyster

    SvaraRadera
  10. Så fint det blir med vitt!! Är oxå sugen på att måla lite!! Låter trevligt med bröllopsresa;o)
    Trevlig helg!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera