lördag 5 december 2009

Hemma hos oss!

Hej hej!
Tänkte visa er lite bilder som min sambos kusin tog hos oss i veckan. Tack snälla för hjälpen. Jag blev supernöjd!




























Nu är min kära sambo hemma igen. Han har varit på julbord med jobbet och sov borta inatt, men nu är han hemma igen. Vi har varit och handlat världens godaste adventsfrukost till i morgon. Det blev goda ostar, focacciabröd, köttbullar, rödbetssallad och julgröt, längtar tills i morgonbitti.

Nu har vi ätit god lördagsmiddag, och ska se på tv och mysa resten av kvällen.
Ha en fin helg vidare. Kram Camilla

3 kommentarer:

  1. så koselig dere har det,
    ønsker dere en hyggelig helg
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Ooohh, vilken spännannde lägenhet du bor i! Och så fint kök, då?! Wau! Men inget är ändå såå spännande som att gå på husvisning!!! Har ni i tankarna att (eller det har man ju alltid, förr eller senare, när man flyttat ihop, att få eget - HUS)?

    Igår var jag med en väninna till en tredje väninna och vi snarvlade från kl 16 till kl 24 !! Att det gör skönt för själen att få "prata skit" (fast det kallar vi ju det inte för - vi förbättrar ju världen)!

    I dag, den 6.12 firar vi självstädighetsdag med att kl 18 tända två ljus i varj fönster, lyssnar på Jean Sibelius Finlandia, ser på tv på presidentens självständighetsfest från slottet och tänker på alla våra krigsveteraner och stupade, som gjorde det möjlig för t.ex mej, att sitta nu här och skriva på svenska eller finska - i stället för ryska! Om jag äns i annat fall vore född.

    Sköna söndag hoppas jag dej!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Många bilder som släktingen tog. Hoppas att frukosten smakade gott.
    Ha en bra andra advent.
    Kram annika

    SvaraRadera