lördag 28 november 2009

Kvällen innan första advent!

Hej kära bloggvänner. Här har det varit tyst några dagar nu. Jag är sjuk, men är på bättringsvägen. Så typiskt va, man går och längtar till den här helgen så länge, och när den väl kommer så är man sjuk. Men som sagt, jag är på bättringsvägen, och det blir adventsfirande i morgon trots allt. Min kära sambo tar hand om mig och har serverat mig helt gudomlig lördagsmat, så jag klarar mig:). Så fort jag är på benen igen blir det pyssel och julpynt på tapeten igen, hoppas ni tittar in då. Nu Hoppas jag att alla ni andra mår jätte bra och har en fantastisk helg. Kramar Camilla

5 kommentarer:

 1. Hej Camilla!

  Tråkigt att höra att du är sjuk men det är i alla fall bra att du är på bättringsvägen. Vad fint du har dekorerat på din bänk. Visst är det mysiga tider vi har framför oss. Krya på dig!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du är på g igen.Tråkigt att vara sjuk och inte orka göra det som man vill. Fin sambo du har som sköter om dig. Ha en fin dag imorgon.
  Kram annika

  SvaraRadera
 3. huff så dumt du er dårlig,krya på deg gumman,godt du har en som passer på deg.
  ha en fin 1 söndag i advent. inget er ferdig her ,har selv varit dårlig så noen adventstake er inte klar en ,men julen kommer alikavell.
  klem bella

  SvaraRadera
 4. Oj då..., hoppas du snart mår bra igen!
  Önskar dig en underbar söndag, i alla fall så bra du kan få den trots sjukdom.
  Var rädd om dig...
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det. Ha en mysig första advent.
  Mvh Annika

  SvaraRadera