torsdag 5 november 2009

Änglavingar och hemmabio.

Torsdag kväll och snart är helgen här. Hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till att ordna vårt nya hemmabiosystem som vi köpt och som kom idag. Nu sitter tvn på väggen, och hemmabion, som är superhäftig står klar att användas. Vi blev så himla nöjda, och ljudet är helt otroligt. Ska bli så underbart skönt med helg. I morgon kväll kommer sambons grabbgäng på vinklubb, så jag sitter väl med grabbarna ett tag, och sen går jag iväg och pysslar lite för mig själv:). Lördagen och söndagen är helt lediga och då ska jag försöka ge mig ut på lite loppis tänkte jag. Är på hektisk jakt efter ett gammalt fönster och en riktigt gammal stege, och så lite småplock såklart. Idag tog jag lite fotografier hemma på mina änglavingar, de är så vackra, och de sprider verkligen en mysig känsla hemma. Ska definitivt inhandlas fler.

Nu vill jag önska alla en riktigt god natt. Stor Kram.

9 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Mysigt med hemmabio och helg! Jag är hemmma med sjukt barn så vi ska mysa och städa och färdigställa sonens rum idag! De där änglavingarna har jag flera av också, de är ljuvliga!!

    Ha det gott!
    Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Hej
    Min minsta syster har hemmabio jättefint.
    Ja är också ute efter någon stege ska ha i badrummet med handdukar på.

    SvaraRadera
  3. Låter som du ska ha en helt underbar helg
    Kram Sari

    SvaraRadera
  4. Låter kul med vinklubb, hoppas du får smaka lite innan du går till pysslet. Kan tro att det finns många bra loppisar och antikbutiker i Oslo, hoppas du hittar ett riktigt fint fönster.
    Ha en bra helg
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Hej tjejen.

    Vilka fina vingar:) Själv har jag 3 st fast jag tror det är i en mindre storlek.

    Vad underbart med loppis:)Vill jag med ju...

    Ha en trevlig dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  6. Hei..
    Takk for koselig kommentar.. Ja, det er kjempe gøy med pusling... Vi fikk laget veldig mye fint.. Skal legge det ut på bloggen min senere...Kos deg i helgen..
    Klem Lene Christin

    SvaraRadera
  7. Vad bra att mitt tips kommer till användning, jag skulle heller inte vilja ha Kalle drällandes runt huset;-) På Fars Dag får min man däremot en sak som får ligga framme..hihi
    Så fluffiga o söta vingar!
    Vinklubbskväll lät ju mysigt men pysslande i all sin ro kanske ännu mysigare.
    Jag tog mej friheten att lägga dej bland "mina" bloggfavvosar.
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  8. Roligt med hemmabio, tänk att få den där härliga biokänslan där hemma! :)
    Jättefina änglavingar! Hoppas du hittar det du söker på loppis! :)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  9. Jättefin blogg du har! Jo, Ullared var en upplevelse! Men så mycket folk. Jag tappade min kundvagn flera gånger i vimlet. Jag ekomenderar att man tar minst 2 varv i butiken. Man hinne inte se allt i kaoset. Jag handlade jättefina julgadiner för 69 kr. Och lite kläder. Det var jättebilligt. Det fanns inte så mycket inredning. Det trodde jag, men jag såg inte så mycket i allafall. Ullaed är väl värt ett besök!
    Kram

    SvaraRadera