lördag 31 oktober 2009

Barnkalas

Nu kom vi precis hem från barnkalas. Rikards gudson Isak, fyllde 6 år och är nu stora killen. Massa vänner, massa gott att äta och en helmysig kväll blev det. Nu är vi hemma, och ska ha myskväll bara vi två resten av kvällen. Blev inte någon tid över till att måla idag, men i morgon tror jag minsann att penseln åker fram. På Måndag är det lön, då vet jag en som ska till Panduro och gå lös i pysselhörnan. Behöver färg. Är på ett riktigt pysselhumör nu för tiden märker jag, så det är lika bra att låta ideérna flöda medan dom finns där.

Vill avsluta detta inlägg, denna Allhelgonakvällen, med att skänka en tanke till min älskade morbror, som inte finns med oss längre. Det har varit ett jobbigt år, men jag vet att du har det bra nu. Vila i Ro.

Sov gott mina vänner. Stor Kram.

2 kommentarer:

 1. Vilken vacker bild, den madonnan är så underbar!
  Ja All helgona är ju till för att minnas nära och kära och det är så stämningsfullt med alla levande ljus på kyrkogården och hemma. Här var det jättefint väder igår, men nu var det min tur att åka på en riktigt förkylning och nu har jag fått sitta inne och ta det lugnt...
  Hoppas att du får en fin vecka!
  Kramar, Nicole

  SvaraRadera
 2. Jag blev ledsen nu ju.. Fint du skriver om honom.

  SvaraRadera